Disney’s Beauty and the Beast wordt opnieuw tot leven gebracht. In 2023 maken we dit sprookje nog magischer!

Droom weg bij de live action versie van Disney’s klassieker Beauty and the Beast met de hele film op groot doek terwijl het Noordpool Orkest alle muziek live uitvoert. Een meeslepende show ter ere van één van de meest geliefde verhalen ooit verteld.

Dit liefdesverhaal van een jonge prins gevangen in het lichaam van het Beest, gespeeld door Dan Stevens, die alleen bevrijd kan worden door ware liefde lijkt hopeloos. Tot hij de prachtige Emma Watson, die straalt als Belle, ontmoet in zijn betoverde kasteel.

Beauty and the Beast bevat een onvergetelijke score van de achtvoudig Oscar®-winnende componist Alan Menken, samen met nieuwe opnames van de originele nummers geschreven door Menken en tweevoudig Academy
Award-winnaar Howard Ashman.

Van speciaal gecomponeerde muziekstukken tot de welbekende muziek van Celine Dion. Het live orkest tilt de magie van de zingende theepotten naar een nieuw niveau.

Een unieke beleving van deze tijdloze klassieker die je niet mag missen!

Film with live orchestra played by

the Noordpool Orchestra

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van o.a. grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

FAQ • Hoe laat start de show?

  Beauty and the Beast in Concert start om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19:30 uur.

 • Wat is de aanvang voor de show?

  U bent welkom vanaf 19:30 uur. Beauty and the Beast in Concert start om 20.00 uur.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Hoe lang duurt de show?

  De show duurt (inclusief pauze) ongeveer 3 uur.

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U mag wel uw kaart doorverkopen als u niet meer kunt.

 • In welke taal is de film te zien?

  De film is in het Engels te zien met Nederlandse ondertiteling.

 • Is er een pauze?

  Ja, er is een pauze van 25 minuten.

 • Ik heb een vraag over mijn ticket

  Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in het Concertgebouw Amsterdam - mail naar kassa@concertgebouw.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Vereeniging Nijmegen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Doelen Rotterdam - mail naar tickets@dedoelen.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Stadsschouwburg Antwerpen - Je kan Stadsschouwburg Antwerpen bereiken van dinsdag tot vrijdag van 12 uur tot 18 uur en op zaterdag van 12 uur tot 16 uur via +32 (0)3 400 69 69. Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Capitole Gent - Je kan Capitole Gent bereiken op dinsdag van 9 uur tot 17 uur en van woensdag tot en met vrijdag van 9 uur tot 18 uur via +32 (0)3 400 69 99.

 • Ik heb een andere vraag

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com