Openstaande vacatures: Event Producent, Stage Productie, Marketing stagiair(e) & Grafisch Content Creatie & Marketing stagiair(e)

Event Producent

Wie zijn wij?

Cinema in Concert brengt films tot leven met live muziek. Wij zijn een toonaangevende evenementenorganisatie en werken met een hecht team vanuit Amsterdam aan deze unieke muzikale ervaringen. Sinds 2011 zijn we actief in de festivalwereld, maar onze liefde voor film en muziek heeft ons ook naar het theater geleid. In 2019 werd Cinema in Concert opgericht. Samen met ons team werken we enthousiast aan onze (event)merken: Cinema in Concert, By the Creek, Ohm en ZeeZout.

Wat doen wij?

Cinema in Concert produceert filmconcerten in theaters en concertzalen, waarbij een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Van Harry Potter tot Gladiator, van Love Actually tot Home Alone, wij hebben ze allemaal op ons podium gehad. Sinds 2022 creëren we ook onze eigen shows, zoals de voorstelling Efteling in Concert ter ere van het 70-jarig bestaan van de Efteling in samenwerking met het Metropole Orkest.

Over de functie

Als Event-producent ben jij het aanspreekpunt voor onze evenementen en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je werkt samen met ons productieteam, verschillende leveranciers en crewleden en bent verantwoordelijk voor het soepele verloop van de productie, van opbouw tot afbouw. Werk mee aan onvergetelijke ervaringen voor meer dan 130.000 bezoekers per jaar en groei met ons mee!

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor de pre-productie en productie van onze theater reeksen.
 • Je ondersteunt de productionele aspecten van onze grotere arena shows.
 • Je onderhoudt contact met leveranciers, maakt bestellingen en vraagt offertes op.
 • Je controleert offertes en bewaakt jouw budget.
 • Je stelt bouw planningen op, bewaakt deze op locatie en stuurt waar nodig bij.
 • Je voert producties uit.
 • Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van onze productietak.

Wie zoeken we?

Ben jij een gepassioneerde evenementen- en muziekliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je een georganiseerde en gestructureerde aanpak en draai je je hand niet om voor Excel, Google Drive of Vectorworks? Met jouw ervaring in pre-productie en uitvoering van uiteenlopende evenementen ben je in staat om flexibel en ad hoc te anticiperen op veranderingen. Je gedijt goed in teamverband en krijgt een kick van het leveren van topprestaties op evenementen. Tot slot, ben je vloeiend in zowel mondeling als schriftelijk Engels.

Jouw profiel:

 • Je hebt 2+ jaar ervaring als (event)producent van evenementen en/of theaterproducties;
 • Je bent flexibel en hebt een proactieve houding;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer;
 • Je hebt allround kennis van licht en geluid, theaters en aanverwante zaken;
 • Je weet je plek te vinden in een kleine organisatie én in de dynamiek van grote evenementenproducties. Jij weet precies bij wie je waarvoor moet zijn;
 • Je kunt uitstekend overweg met Google Drive, Sheets & Docs
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Jij bent ook in het bezit van een rijbewijs B.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met 3D programma’s zoals Vectorworks of SCAD Re-Event?

Waarom zou je bij ons solliciteren?

Bij ons maak je deel uit van een toegewijd en klein team dat werkt aan de meest bijzondere evenementen in Nederland en België, variërend van Het Concertgebouw tot Rotterdam Ahoy. Je speelt een cruciale rol in een snelgroeiende organisatie en krijgt de kans om te werken aan prachtige producties. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om diverse werktrips naar het buitenland te maken en daarnaast jouw kennis uit te breiden via door ons betaalde cursussen of trainingen. Onze functie van 40 uur per week biedt een concurrerend salaris, ongeacht jouw opleidingsniveau. Als je jezelf herkent in het profiel, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Mail naar joinus@cinemainconcert.com
t.a.v.: Annerieke Glaser

 

Stage Productie

Wie zijn wij?
Twee vrienden en een memorabel uit de hand gelopen strandfeest. Zo begon het avontuur twaalf jaar geleden en is de start geweest van een evenementenbureau dat grote festivals, club shows en theatershows neerzet. Vanuit Amsterdam werken we met een ervaren, hecht en ambitieus team aan o.a. de (event)merken ZeeZoutCinema in Concert, By the Creek en Ohm.

Wat doen wij dan precies?
Alleen maar dingen die wij zelf écht leuk vinden! ZeeZout organiseert evenementen variërend van kleine club shows tot grote festivals. We organiseren onder de naam ZeeZout, maar zijn ook betrokken bij festivals als By the Creek en Ohm. Cinema in Concert organiseert filmconcerten in Nederland en België waarbij films worden vertoond in theaters en concertzalen, terwijl een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Denk aan films als: Harry Potter, The Lord of the Rings of Beauty and the Beast. En unieke concertreeksen als Efteling in Concert.

Wij zoeken:
Wij zoeken een nieuwe aanwinst voor het productie team. Iemand die beschikbaar is vanaf februari voor minstens 5 maanden.

Jouw werkzaamheden: 

 • Jij werkt nauw samen met de producent en bereidt vele club- en theatershows voor;
 • Jij denkt mee in de creatieve invulling voor verschillende evenementen en draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van evenementen;
 • Jij maakt planningen en draaiboeken;
 • Jij staat nauw in contact met leveranciers en personeel;
 • Entertainment regelen en uitzoeken voor evenementen;
 • Meelopen met verschillende soorten evenementen;
 • Op- en afbouw van evenementen;
 • Assisteren bij het beheer van onze loods.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een sterke interesse in cultuur, muziek en evenementen;
 • Jij bent een aanpakker én een doorpakker. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • Jij bent georganiseerd, gestructureerd en werkt secuur;
 • Je bent leergierig, oplossingsgericht, stressbestendig en zelfstandig;
 • Jij bent creatief;
 • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereidt in de weekenden en nachten te werken;
 • Jij kan goed overweg met Google (Drive, Docs, Sheets) & Excel;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Jij volgt een relevante (HBO) opleiding;
 • Ervaring met organiseren van kleine evenementen is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime meewerkstage vanaf februari voor minimaal 5 maanden (startdatum in overleg) bij ZeeZout en Cinema in Concert;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Amsterdam en elke dag een gezamenlijke lunch;
 • Fun: een goede sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team;
 • Regelmatig gezellige borrels, activiteiten en teamuitjes;
 • Toegang tot de leukste evenementen!

Kom jij ons team versterken als productie stagiair(e)? Stuur je CV en motivatie naar charlotte@zeezout.info

Marketing stagiair(e) 

Zit jij helemaal in de TikTok-game, ben jij thuis op Snapchat en heb jij Instagram inmiddels uitgespeeld? Ben je gek op festivals, muziek en films? Wie weet is deze stage dan iets voor jou! Als marketing stagiair(e) maak je deel uit van het marketing team en zal je aan de slag gaan voor de verschillende evenementen die wij organiseren. Je komt terecht in een jong en creatief team gevestigd in Amsterdam.

Wie zijn wij?

Twee vrienden en een memorabel uit de hand gelopen strandfeest. Zo begon het avontuur elf jaar geleden en is de start geweest van een evenementenbureau dat grote festivals, club shows en theatershows neerzet. Vanuit Amsterdam werken we met een ervaren, hecht en ambitieus team aan o.a. de (event)merken ZeeZout, Cinema in Concert, By the Creek en Ohm.

Wat doen wij dan precies? 

Alleen maar dingen die wij zelf écht leuk vinden! ZeeZout organiseert evenementen variërend van kleine club shows tot grote festivals. We organiseren onder de naam ZeeZout, maar zijn ook betrokken bij festivals als By the Creek en Ohm. Cinema in Concert organiseert filmconcerten in Nederland en België waarbij films worden vertoond in theaters en concertzalen, terwijl een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Denk aan films als: Harry Potter, The Lord of the Rings of Beauty and the Beast. En unieke concertreeksen als Efteling in Concert.

Functieomschrijving

// Jij bedenkt nieuwe creatieve content voor op de social media kanalen

// Jij denkt mee over nieuwe marketingcampagnes en ondersteunt in de uitvoering hiervan

// Jij beheert de websites

// Jij ondersteunt bij het schrijven van nieuwsbrieven en social media teksten

// Je helpt met het maken van social media planningen en vult samen met ons de contentkalender in

// Jij staat onze bezoekers te woord als zij vragen hebben over een evenement via de mail of social media

// Jij doet onderzoek naar nieuwste trends en ontwikkelingen op de (online) markt (nieuwste features, Snapchat, TikTok, Youtube, etc.) en stelt hier leuke plannen voor op

// Jij creëert content tijdens onze evenementen

 

Wie ben jij?

Ben jij gek op social media? Houd jij van festivals, muziek en film? Kan jij als geen ander verfrissende creatieve ideeën bedenken? Ben jij op zoek naar een stage voor 5 dagen per week gedurende minimaal 5 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

// Jij weet alles van social media en pakt nieuwste trends snel op

// Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Dit is een must aangezien onze communicatie in beide talen is.

// Jij hebt een sterke interesse in cultuur, muziek en evenementen

// Jij werkt heel goed onder druk en kent geen stress. Welkom in de evenementenwereld!

// Jij bent creatief en vindt het leuk om na te denken over nieuwe content

// Jij bent goed in overzicht houden en kunt makkelijk schakelen

// Jij bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 5 instelling. Wij maken af en toe lange werkdagen voor en tijdens evenementen en de evenementen kunnen in het weekend vallen. Uiteraard kan je deze compenseren.

// Je hebt HBO denkniveau

 

Wat bieden wij?

// Een meewerkstage vanaf februari voor minimaal 5 maanden (start- en einddatum in overleg)

// Heel veel fun: een goede sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team

// Helpen tijdens de leukste evenementen

// Een kijkje achter de schermen van festivals en theatershows

// Stagevergoeding

Kom jij ons team versterken? Stuur je CV en motivatie naar tamara@zeezout.info

Grafisch Content Creatie & Marketing stagiair(e) 

Voel jij helemaal thuis in de Adobe programma’s, heb jij alle social media kanalen uitgespeeld, ben je creatief en heb jij oog voor design? Hou je van op festivals, muziek en films? Wie weet is deze stage dan iets voor jou! Als Grafisch Marketing stagiair(e) maak je deel uit van het marketing team en zal je aan de slag gaan voor de verschillende evenementen die wij organiseren. Je komt terecht in een jong en creatief team gevestigd in Amsterdam.

Wie zijn wij?

Twee vrienden en een memorabel uit de hand gelopen strandfeest. Zo begon het avontuur elf jaar geleden en is de start geweest van een evenementenbureau dat grote festivals, club shows en theatershows neerzet. Vanuit Amsterdam werken we met een ervaren, hecht en ambitieus team aan o.a. de (event)merken ZeeZout, Cinema in Concert, By the Creek en Ohm.

Wat doen wij dan precies? 

Alleen maar dingen die wij zelf écht leuk vinden! ZeeZout organiseert evenementen variërend van kleine club shows tot grote festivals. We organiseren onder de naam ZeeZout, maar zijn ook betrokken bij festivals als By the Creek en Ohm. Cinema in Concert organiseert filmconcerten in Nederland en België waarbij films worden vertoond in theaters en concertzalen, terwijl een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Denk aan films als: Harry Potter, The Lord of the Rings of Beauty and the Beast. En unieke concertreeksen als Efteling in Concert.

Functieomschrijving

// Je werkt nauw samen met onze in house DTP-er/designbureau’s

// Jij bedenkt en creëert nieuwe creatieve content voor op de social media kanalen

// Je werkt aan (online)content van A tot Z. Van het uitzoeken van foto’s tot het editten van video’s van onze festivals en theatershows

// Jij ondersteunt bij het opmaken van posters, banners en signing

// Je helpt met het maken van social media planningen en vult samen met ons de contentkalender in

// Jij doet onderzoek naar nieuwste trends en ontwikkelingen op de (online) markt (nieuwste features, Snapchat, TikTok, Youtube, etc.) en stelt hier leuke plannen voor op

// Jij staat onze bezoekers te woord als zij vragen hebben over een evenement via de mail of social media

// Jij creëert content tijdens onze evenementen

 

Wie ben jij?

Wil jij je verder ontwikkelen in de programma’s van Adobe? Houd jij van festivals, muziek en film? Kan jij als geen ander verfrissende creatieve ideeën bedenken? Ben jij op zoek naar een stage voor 5 dagen per week gedurende minimaal 5 maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

// Jij werkt nauw en secuur en hebt oog voor design

// Jij weet alles van social media en pakt nieuwste trends snel op

// Jij hebt een sterke interesse in cultuur, muziek en evenementen

// Jij werkt heel goed onder druk en kent geen stress. Welkom in de evenementenwereld!

// Jij bent creatief en vindt het leuk om na te denken over nieuwe content

// Jij bent goed in overzicht houden en kunt makkelijk schakelen

// Jij bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 5 instelling. Wij maken af en toe lange werkdagen voor en tijdens evenementen en de evenementen kunnen in het weekend vallen. Uiteraard kan je deze compenseren.

// Je hebt HBO denkniveau

 

Wat bieden wij?

// Een meewerkstage vanaf februari voor minimaal 5 maanden (start- en einddatum in overleg)

// Heel veel fun: een goede sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team

// Helpen tijdens de leukste evenementen

// Een kijkje achter de schermen van festivals en theatershows

// Stagevergoeding

 

Kom jij ons team versterken? Stuur je CV en motivatie naar tamara@zeezout.info

en_GBEnglish