Home Alone in Concert: het ultieme kerstuitje voor de hele familie!

De onverwoestbare kerstklassieker Home Alone zal op 23 december terugkeren als wervelende cinema-ervaring, voorzien van een door 140 topmusici verzorgde live uitvoering. 

Tijdens Home Alone in Concert wordt de film in de nieuwe theaterzaal van Rotterdam Ahoy vertoond op groot bioscoopscherm, waarbij het Noordpool Orkest, het Nederlands Concertkoor en het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, (onderdeel van Nieuw Vocaal Amsterdam) ingestudeerd door Anaïs de la Morandais, de iconische filmmuziek van componist John Williams live uit zullen voeren. 

Macaulay Culkin schittert als Kevin McCallister, een 8-jarige jongen die per ongeluk achterblijft als zijn familie vertrekt voor de kerstvakantie, en die zijn huis moet verdedigen tegen twee onhandige dieven.

Haal nu kaarten voor dit magische spektakel en beleef één van de grappigste en meest onvergetelijke kerstfilms 🎄 ooit in een unieke setting.

© 1990 Twentieth Century Fox

Tickets

23 december 2022

RTM Stage - Rotterdam Ahoy

the Noordpool Orchestra

start 19:00    ticket vanaf € 30

Film with live orchestra played by

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

FAQ