Love Actually in Concert: het meest romantische uitje van het jaar!

In 2022 is het tijd voor een nieuwe Love Actually in Concert-tour! Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder deze hartverwarmende film. Na het succes van onze shows in 2019 en 2021 kunt ook u kunt het ontroerende verhaal zien op bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Geniet van de speciale uitvoering van deze iconische filmklassieker.

Tijdens deze bijzondere avond kijkt u de hele film en met meer dan 50 musici brengt het Noordpool Orkest de muziek overweldigend tot leven. Het orkest speelt de muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme‘ is, of het swingende ‘Jump‘ waarbij je Hugh Grant als Britse premier heupwiegend ziet langs glijden. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need is Love’ inzet.

Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Of je nu met een groep vrienden gaat, met hele gezin of als uber romantisch uitje, dit is een feel-good avond vol energie, die jullie met een grote glimlach achterlaat!

 

 

 

Film with live orchestra played by

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Het orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazzsymphony’ en ‘Vasalis’. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het orkest haar 10-jarige bestaan.

FAQ • Hoe laat start de show?

  Love Actually in Concert start om 20.00 uur. Aanvang is tussen 19:00 uur en 19:30 uur (dit verschil per locatie, u ontvangt een informatieve e-mail vlak voor uw bezoek. Lees deze goed door.)

 • Welke taal is de film te zien?

  De film is in het Engels te zien met Nederlandse ondertiteling.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Is er een pauze?

  Ja, er is een pauze van 25 minuten.

 • Hoe lang duurt de show?

  De show duurt 3 uur.

 • Ik heb een vraag over een ticket?

  Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in het Concertgebouw Amsterdam - mail naar kassa@concertgebouw.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Vereeniging Nijmegen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Doelen Rotterdam - mail naar tickets@dedoelen.nl

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U mag wel uw kaart doorverkopen als u niet meer kunt.

 • Ik heb een andere vraag

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com