The Godfather viert in 2022 haar 50-jarig jubileum

In 2022 vieren we het 50-jarig jubileum van: The Godfather. Met een wervelende show om nooit te vergeten. De hele film op groot scherm onder begeleiding van het Noordpool Orkest. 

Nog steeds wordt deze wereldwijd bekende film beschouwd als één van de beste films aller tijden. Om dit te vieren brengen CineConcerts en Cinema in Concert deze klassieker uit 1972 opnieuw tot leven.

Wij presenteren de tienvoudige Academy Award®-winnende film met o.a. Marlon Brando en Al Pacino verpakt in een ervaring als nooit tevoren. Herleef het indrukwekkende portret van de maffia familie Corleone. Op de meest aangrijpende manier die er is. De hele film op groot scherm terwijl een symfonieorkest de Oscar-genomineerde soundtrack van Nino Rota’s live uitvoert. 

Er is maar weinig filmmuziek die zo direct herkenbaar is als Nina Rota’s op trompet gespeelde opening segment van The Godfather. Slechts een handvol films is zo meesterlijk gemaakt als deze film.

Dé kans om één van de beste films ooit gemaakt te zien, te horen, te ervaren. Zo heb je The Godfather nog nooit beleeft!

Trek je meest chique outfit uit de kast en reis voor één avond samen met ons terug naar de wereld van de Corleones.

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

 

Veelgestelde vragen