Voor het eerst te zien op het witte doek in de mooiste theaters in de Benelux ondersteund door een live orkest!

Komend najaar staat de spectaculaire muzikale live-ervaring Life On Our Planet in Concert op ons te wachten!

De gloednieuwe achtdelige documentaireserie van Netflix, verteld door Morgan Freeman en geproduceerd door Steven Spielberg en het Emmy® Award-winnende team achter Our Planet, vertelt het ongelooflijke verhaal van de epische vier miljard jaar durende reis van de aarde. Beleef de serie in het najaar als spectaculaire audiovisuele live-ervaring: Life On Our Planet in Concert. 

Gedurende 90 minuten neemt het Noordpool Orkest ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van onze planeet. Van de eerste wezens die uit de zeeën kwamen en het land opgingen, tot de eerste dieren die konden vliegen. Door een van de langstlevende dynastieën van de aarde, de dinosauriërs, opnieuw te bezoeken, ben je als kijker getuige van het tijdperk van de zoogdieren en de opkomst van het gevaarlijkste dier dat de aarde ooit heeft gezien: wij mensen.

Dit waargebeurde en toch ongelooflijke verhaal in combinatie met muziek van de componist Lorne Balfe die live ten gehore wordt gebracht door het Noordpool Orkest, kan niets anders dan wederom een onvergetelijke ervaring worden. 

Rise. Fall. Survive.

Componist Lorne Balfe
Life On Our Planet in Concert is een opwindende muzikale ervaring, met een partituur die de evolutie van de natuur op treffende wijze weergeeft. “Het is spannend om de Score for Life On Our Planet naar het live publiek te kunnen brengen. Het is een reis door miljarden jaren, een concept van leven en adem en muziek dat je bij elke stap zal verbinden”, zegt Lorne Balfe, de Schotse componist en producer van de partituur. Zijn brede scala aan credits (waaronder Top Gun Maverick / Argyle / The Crown) hebben hem vele onderscheidingen opgeleverd, waaronder een Grammy en een Emmy- en Bafta-nominatie.

Tickets

30 oktober 2024

Het Concertgebouw Amsterdam

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €39

31 oktober 2024

Het Concertgebouw Amsterdam

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €39

1 november 2024

De Vereeniging Nijmegen

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €44

2 november 2024

Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €44

4 november 2024

De Doelen Rotterdam

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €44

7 november 2024

Martiniplaza theater Groningen

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €49

Muziek live gespeeld door

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

Veelgestelde vragen • Hoe laat start de show?

  Het filmconcert start om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19:00 uur.

 • Hoe lang duurt de show?

  De show duurt inclusief pauze ongeveer 2 uur.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Is er een pauze?

  Er is een pauze van ongeveer 25 minuten.

 • In welke taal is de film te zien?

  De film is in het Engels te zien met Nederlandse ondertiteling.

 • Wat is een Sealed Ticket?

  Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor het evenement begint, gedownload kunnen worden. Je kan dus wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw gekochte ticket(s) downloaden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.

 • Ik heb een ticket gekocht, maar ik kan hem nog niet downloaden. Hoe zit dit?

  We werken bij sommige theaters met Sealed Tickets. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw ticket(s) downloaden. Zodra je tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail van Eventix. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U kunt wel uw kaart doorverkopen als u er niet bij kan zijn via www.ticketswap.nl

 • Ik heb een andere vraag over mijn ticket

  Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in het Concertgebouw Amsterdam - mail naar kassa@concertgebouw.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Vereeniging Nijmegen, Koningin Elisabethzaal Antwerpen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Doelen Rotterdam - mail naar tickets@dedoelen.nl

 • Ik heb een andere vraag

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com