Ervaar Love Actually als nooit tevoren

Na het grote succes in Engeland is het nu eindelijk tijd voor een Love Actually in Concert-tour in Nederland.

Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder deze hartverwarmende film. In de Doelen kunt u het ontroerende verhaal zien op groot HD-scherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Geniet van de speciale uitvoering van deze iconische filmklassieker.

Met meer dan 50 muzikanten brengt het Noordpool Orkest de muziek overweldigend tot leven. Het orkest speelt de muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk.

Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme‘ is, of het swingende ‘Jump‘ waarbij je Hugh Grant als Britse premier heupwiegend zit langs glijden. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need is Love’ inzet.

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met onze Love Actually in Concert shows.