Love Actually in Concert komt terug naar Nederland en voor het eerst in België

Na het grote uitverkochte succes in 2019 is het nu eindelijk tijd voor een nieuwe Love Actually in Concert-tour! Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder deze hartverwarmende film. U kunt het ontroerende verhaal zien op bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Geniet van de speciale uitvoering van deze iconische filmklassieker.

Tijdens deze bijzondere avond kijkt u de hele film en met meer dan 50 musici brengt het Noordpool Orkest de muziek overweldigend tot leven. Het orkest speelt de muziek van Craig Armstrong; een van de meest erkende filmcomponisten van het Verenigd Koninkrijk. Of het nu de hartverwarmende romantiek van het prachtige ‘Portugese Love Theme‘ is, of het swingende ‘Jump‘ waarbij je Hugh Grant als Britse premier heupwiegend ziet langs glijden. Verwacht uit de theaterstoel weg te worden geblazen als de bigband met strijkers en blazers ‘All You Need is Love’ inzet.

Love Actually in Concert is de perfecte opmaat naar de feestdagen. Of je nu met een groep vrienden gaat, met hele gezin of als uber romantisch uitje, dit is een feel-good avond vol energie, die jullie met een grote glimlach achterlaat!

 

 

 

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Het orkest produceerde twee albums: ‘Radiohead, a Jazzsymphony’ en ‘Vasalis’. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 vierde het orkest haar 10-jarige bestaan.

Veelgestelde vragen