Een spectaculaire, muzikale ode aan onze planeet!

Stap in de wondere wereld van Our Planet Live in Concert! Geniet van een muzikale reis die je meeneemt naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van de aarde en je laat kennismaken met de meest buitengewone dieren en landschappen die onze planeet te bieden heeft. Ontdek de adembenemende synergie tussen muziek en het leven op onze planeet. Dit is een unieke ervaring die je niet mag missen!

Meer dan veertig orkestleden van het Noordpool Orkest zullen het podium betreden om de mooiste beelden van de natuurdocumentaire Our Planet, gemaakt door Netflix in samenwerking met WWF én de winnaar van twee Emmy Awards, nog meeslepender te maken. Terwijl je geniet van de prachtige beelden, wordt de ervaring nog intenser door de live uitvoering van de partituur van componist Steven Price.

En wie kan ons beter begeleiden op deze reis dan niemand minder dan David Attenborough? Deze legendarische en inspirerende verteller laat ons de verhalen achter de beelden ontdekken en vertelt ons alle feiten over de prachtige dieren en landschappen die we zullen zien.

Het samenspel tussen de filmbeelden, de live muziek en de stem van Attenborough is adembenemend en neemt je mee op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet.

Dit is niet zomaar een avondje uit, dit is een unieke en bijzondere reis over onze planeet zoals je die nog nooit hebt ervaren!

 

Tickets

30 oktober 2023

De Doelen Rotterdam

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € UITVERKOCHT

31 oktober 2023

Het Concertgebouw Amsterdam

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € LAATSTE KAARTEN

1 november 2023

Het Concertgebouw Amsterdam

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € LAATSTE KAARTEN

2 november 2023

Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € €39,-

3 november 2023

Martiniplaza theater Groningen

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € UITVERKOCHT

4 november 2023

De Vereeniging Nijmegen

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € UITVERKOCHT

5 november 2023

Chassé theater Breda

Noordpool Orkest

start 19:00 uur    ticket vanaf € UITVERKOCHT

7 november 2023

Muziekgebouw Eindhoven

Noordpool Orkest

start 20:00 uur    ticket vanaf € UITVERKOCHT

Muziek live gespeeld door

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

Dirigent Robert Ames

Als dirigent, curator en arrangeur is Robert Ames een belangrijke wisselaar geweest tussen de klassieke traditie en de hedendaagse muziek. Robert werkt nauw samen met veel van de leidende figuren in de nieuwe muziek, waaronder Philip Glass, Meredith Monk, Bryce Dessner, MicaLevi, Nico Muhly, Richard Reed Parry, Terry Riley, Jonny Greenwood, Anna Meredith en Stevie Reich.

Veelgestelde vragen • Hoe laat start de show?

  Our Planet Live in Concert start om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19:00 uur. Let op! Zondag in Chassé theater Breda start de show om 19:00 uur. U bent welkom vanaf 18:00 uur.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U mag wel uw kaart doorverkopen als u er niet bij kan zijn. Wij adviseren om dit via de veilige weg met Ticketswap te doen.

 • Is er een pauze?

  Ja, er is een pauze van 25 minuten.

 • Wat is de aanvang?

  Our Planet Live in Concert start om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19:00 uur. Let op! Zondag in Chassé theater Breda start de show om 19:00 uur. U bent welkom vanaf 18:00 uur.

 • Hoe lang duurt de show?

  De show duurt (inclusief pauze) ongeveer 2 uur en 30 minuten.

 • In welke taal is de film te zien?

  De film is in het Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

 • Ik heb een vraag over mijn ticket

  Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Het Concertgebouw Amsterdam - mail naar kassa@concertgebouw.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Vereeniging Nijmegen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Doelen Rotterdam - mail naar tickets@dedoelen.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Koningin Elisabethzaal Antwerpen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Martiniplaza theater Groningen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Chassé Breda - mail naar contact@chasse.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Muziekgebouw Eindhoven - mail naar tickets@mgehv.nl

 • Ik heb een andere vraag

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com

 • Wat is een Sealed Ticket?

  Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor het evenement begint, gedownload kunnen worden. Je kan dus wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw gekochte ticket(s) downloaden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.

 • Ik heb een ticket gekocht, maar ik kan hem nog niet downloaden. Hoe zit dit?

  We werken met Sealed Tickets. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw ticket(s) downloaden. Zodra je tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail van Eventix. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.