Komende kerstvakantie keren we terug met één van de beste piratenfilms aller tijden!

Na een geweldige aftrap met maar liefst twee uitverkochte shows van het eerste deel in 2022 is het tijd om ook deel twee live uit te voeren.

Beleef Disney’s Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Concert met alle muziek live uitgevoerd bij de film. Een nog rijkere ervaring van deze filmklassieker!

Componist Hans Zimmer heeft wederom een meesterwerk neergezet met de onheilspellende bombastische soundtrack. Van de toonaangevende cello’s tot de herkenbare trompetten. Met meer dan tachtig orkest- en koorleden van het Noordpool Orkest en Kamerkoor PA’dam op het podium wordt de filmmuziek onder leiding van dirigent Timothy Henty nieuw leven in geblazen!

Herleef naast de soundtrack de volledige film opnieuw op groot doek. De avonturen van Jack Sparrow (Johnny Depp), Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Will Turner (Orlando Bloom) zijn nog lang niet voorbij. Ze weten zich stuk voor stuk weer in de nesten te werken op de Flying Dutchman, het schip van de legendarische Davy Jones. Zal Jack Sparrow zijn ziel moeten afstaan aan Davy Jones of lukt het hen om de sleutel naar zijn hart te bemachtigen…

Boek nu & neem in december al je vrienden en familie mee op avontuur naar deze onvergetelijke ervaring!

Tickets

28 december 2023

Rotterdam Ahoy | RTM Stage

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €44,-

30 december 2023

Brabanthallen Mainstage | Den Bosch

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € €44,-

Muziek live gespeeld door

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van o.a. grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

Kamerkoor PA'dam

Deze vocalisten o.l.v. Maria van Nieukerken hebben niet alleen samengewerkt met orkesten als het Metropole Orkest, en het Residentie Orkest maar hebben ook een indrukwekkend podiumportfolio, van het Concertgebouw tot Lowlands en Ahoy, waar ze live optraden met Within Temptation. De programmering van PA’dam is divers; van het Requiem van Mozart, tot de succesvolle koorpremière van Canto Ostinato. Volgend seizoen staan ze o.a. met metalband Epica in AFAS Live!

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen ze met hun prachtige stemmen de soundtrack van Hans Zimmer een extra lading geven!

Veelgestelde vragen • Wat zijn de start- en eindtijden van de show?

  Rotterdam Ahoy | RTM Stage Donderdag 28 december start de show om 20:00 uur. Je bent vanaf 19:00 uur welkom in Rotterdam Ahoy | RTM Stage. Brabanthallen | Mainstage Zaterdag 30 december start de show om 20:00 uur. Je bent vanaf 18:30 uur welkom in de Brabanthallen.

 • Wat is de aanvang voor de show?

  Rotterdam Ahoy | RTM Stage - donderdag 28 december Je bent vanaf 19:00 uur welkom in Rotterdam Ahoy | RTM Stage, de show start om 20:00 uur. Brabanthallen | Mainstage - zaterdag 30 december Je bent vanaf 18:30 uur welkom in Brabanthallen | Mainstage, de show start om 20:00 uur.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Hoe lang duurt de show?

  De show duurt (inclusief pauze) ongeveer 3 uur.

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U mag wel uw kaart doorverkopen als u niet meer kunt.

 • In welke taal is de film te zien?

  De film is in de originele Engelstalige versie te zien met Nederlandse ondertiteling.

 • Is er een pauze?

  Ja, er is een pauze van 25 minuten.

 • Wat is een Sealed Ticket?

  Sealed Tickets zijn tickets die pas kort voor het evenement begint, gedownload kunnen worden. Je kan dus wel tickets kopen, ze kunnen alleen nog niet gedownload worden. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw gekochte ticket(s) downloaden. Zodra de tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.

 • Ik heb een ticket gekocht, maar ik kan hem nog niet downloaden. Hoe zit dit?

  We werken met Sealed Tickets. Kort (ongeveer een dag) voor het evenement kan je jouw ticket(s) downloaden. Zodra je tickets gedownload kunnen worden, ontvang je een mail van Eventix. Ben jij degene die voor je hele gezelschap tickets heeft gekocht, dan kun je die tickets op dat moment toewijzen of naar je gezelschap versturen.

 • Ik heb een vraag over mijn ticket of iets anders

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com