Duik in de wondere wereld van onze planeet met Symphony for Our World!

Tijdens het film- en muziekspektakel Symphony for Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn.

National Geographic Live: Symphony for Our World is een unieke beleving. Elk beeld wordt geaccentueerd door een pakkende orkestbegeleiding, een combinatie die resulteert in een krachtig muzikaal eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wilde wereld. De symfonie en het muzikale thema van Symphony for Our World zijn gecomponeerd door componisten Austin Fray en Andrew Christie van het Emmy- en BAFTA-genomineerde Bleeding Fingers Music (mede opgericht door de wereldberoemde filmcomponist Hans Zimmer). Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

Veelgestelde vragen