Duik in de wondere wereld van onze planeet met Symphony For Our World!

Tijdens het film- en muziekspektakel Symphony For Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn.

Eerbetoon aan de aarde
Symphony For Our World creëert een bijzondere ervaring ter ere van de aarde en herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te behouden, te beschermen en te behouden. Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

Tickets

12 oktober 2021

Stadsschouwburg Antwerpen

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € 44

13 oktober 2021

Capitole Gent

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € 44

15 oktober 2021

De Vereeniging Nijmegen

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € 44

24 oktober 2021

De Doelen Rotterdam

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € 44

26 & 27 oktober 2021

Het Concertgebouw Amsterdam

Noordpool Orkest

start 20:00    ticket vanaf € 39

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

Veelgestelde vragen