Twilight viert haar 15-jarige verjaardag met een romantische concertreeks!

Vier het 15-jarig jubileum van dit epische liefdesverhaal met Twilight in Concert. De originele film terug op het witte doek in de mooiste theaters, waarbij alle muziek volledig live wordt uitgevoerd door een live band omringd door betoverend kaarslicht!

Reis tijdens Twilight in Concert af naar het druilerige Forks, waar de liefde tussen Belle en Edward opbloeit tot het begin van een epische liefdes saga. Beleef de soundtrack volledig live met een ensemble van 12 rock- en orkestmuzikanten en meer dan duizend kaarsen op het podium. 

Twilight in Concert is je kans om dit liefdesverhaal opnieuw te beleven in de meest meeslepende setting die er is. Of je nou met je familie, beste vrienden of op een romantische date gaat. Dit wordt hoe dan ook een magische avond uit!

Reserveer nu jouw kaarten en “be a part of forever”!

Tickets

16 februari 2024

Koningin Elisabethzaal | Antwerpen

Philharmonic Orchestra Flanders

start 20:00    ticket vanaf € €49

19 februari 2024

Het Concertgebouw | Amsterdam

Philharmonic Orchestra Flanders

start 20:00    ticket vanaf € €39

20 februari 2024

Het Concertgebouw | Amsterdam

Philharmonic Orchestra Flanders

start 20:00    ticket vanaf € €39

Muziek live gespeeld door

Philharmonic Orchestra Flanders

Het Philharmonic Orchestra Flanders bestaat uit een dynamisch en divers gezelschap van professionele muzikanten. Ze zorgen voor onvergetelijke ervaring door hun jarenlange ervaring, energie en passie. Hun trackrecord omvat succesvolle uitvoeringen van wereldberoemde werken, variërend van producties met Hans Zimmer en Ennio Morricone tot meeslepende filmproducties zoals The Joker, films van Tim Burtun, Spider-Man Into The Spider-Verse en Our Planet Live in Concert.

Veelgestelde vragen