Herleef de magie van Harry Potter ™ in Concert

CineConcerts en Cinema in Concert nodigen fans terug uit naar de Wizarding World voor een avond vol muziek en magie in de Harry Potter ™ Film Concert Series. Herleef de magie van Harry Potter ™ die over het grote scherm vliegt in high-definition en ervaar de muziek van een live symfonieorkest met de onvergetelijke score van John Williams.

Mis dit unieke evenement niet als Harry, Ron, Hermione en al je favoriete personages terugkeren naar het scherm en de wereld opnieuw betoveren. Een spektakel met een hoofdrol voor de muziek van misschien wel de grootste filmcomponist aller tijden: John Williams.

This concert is presented by CineConcerts and Warner Bros.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s21)

Film with live orchestra played by

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

FAQ