Herleef de magie van Harry Potter ™ in Concert

CineConcerts en Cinema in Concert nodigen fans terug uit naar de Wizarding World voor een avond vol muziek en magie in de Harry Potter ™ Film Concert Series. Herleef de magie van Harry Potter ™ die over het grote scherm vliegt in high-definition en ervaar de muziek van een live symfonieorkest met de onvergetelijke score van John Williams.

Mis dit unieke evenement niet als Harry, Ron, Hermione en al je favoriete personages terugkeren naar het scherm en de wereld opnieuw betoveren. Een spektakel met een hoofdrol voor de muziek van misschien wel de grootste filmcomponist aller tijden: John Williams.

This concert is presented by CineConcerts and Warner Bros. HARRY POTTER characters, names and related indicia are ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights ©️ JKR. (s20)

Benjamin Pope dirigiert Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert. Hij heeft wereldwijd beroemde orkesten geleid. Hij toerde naar Jamaica en Afrika met de Royal Philharmonic, en wereldwijd met The Royal Ballet. Als een zeer ervaren dirigent van filmconcerten met een groot repertoire, is Benjamin vooral toegewijd aan het uitvoeren van live-vertoningen voor CineConcerts waaronder de Harry Potter ™ in Concert Series en DreamWorks Animation in concert.

Benjamin is een veelgeprezen dirigent voor dans en werd in 2016 Music Consultant bij Hong Kong Ballet, muziekdirecteur van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen in 2011, en ontving terugkerende uitnodigingen om samen te werken met de meeste van ‘s werelds toonaangevende balletgezelschappen.

Hij dirigeerde veel van de belangrijkste werken voor koor en orkest, waaronder de Requiems van Verdi, Mozart en Fauré in New York en Londen, hoogtepunten zijn werken van Verdi, Bizet, Puccini, Mascagni, Mozart, Rossini.

Tickets

5 juni 2020

Stadsschouwburg Antwerpen

Noordpool Orkest

start 13 maart 2020    ticket vanaf € 59 excl servicekosten

7 juni 2020

Capitole Gent

Noordpool Orkest

start 13 maart 2020    ticket vanaf € 54 excl servicekosten

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar.

Veelgestelde vragen