Ervaar de epische film Gladiator Live

CineConcerts en Cinema in Concert brengen de epische film “Gladiator” op groot scherm met de soundtrack live gebracht door een symfonieorkest, koor en de enige echte Lisa Gerrard. Ze won een Golden Globe voor haar werk aan de filmmuziek voor ‘Gladiator’ met Hans Zimmer. Wij kunnen niet wachten om Lisa Gerrard en haar ontroerende stem eindelijk live te mogen ervaren!

“A general who became a slave. A slave who became a gladiator. A gladiator who defied an emperor.”

Gladiator, de veelbekroonde film van Ridley Scott uit 2000, betekende de legendarische terugkeer van de sandalen- en avonturenfilm in Hollywood. De originele versie van Gladiator zal geprojecteerd worden op groot scherm, met Nederlandstalige ondertiteling en geluidseffecten, maar zonder de muzikale begeleiding. De bekroonde soundtrack wordt namelijk live en perfect synchronisch met de originele muziek uitgevoerd door het Noordpool Orkest, het Nederlands Concertkoor en Lisa Gerrard.

Maar liefst 140 personen zullen het podium betreden: topmusici en koorleden die zorgen voor een uniek samenspel tussen de epische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis!

Een ongelofelijke belevenis die u meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de beste en meest onvergetelijke films ooit te zien in een unieke setting.

Muziek live gespeeld door

Het Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de main-stage van Pinkpop en openen dit jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met onze Love Actually in Concert shows.

 

Veelgestelde vragen • Hoe laat start de show?

  Gladiator Live in Concert start om 20.00 uur. Aanvang is om 19:30.

 • Is er een pauze?

  Ja, er is een pauze van 25 minuten.

 • Hoe lang duurt de show?

  De voorstelling duurt 3 uur en 15 minuten.

 • Kan ik een refund aanvragen?

  Het is niet mogelijk om een refund aan te vragen. U mag wel uw kaart doorverkopen als u niet meer kunt.

 • Welke taal is de film te zien?

  De film is Engels gesproken en wordt Nederlands ondertiteld.

 • Ik heb een vraag over mijn ticket

  Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in het Concertgebouw Amsterdam - mail naar kassa@concertgebouw.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Vereeniging Nijmegen - mail naar info@cinemainconcert.com Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in De Doelen Rotterdam - mail naar tickets@dedoelen.nl Heeft u een vraag over uw ticket voor de show in Stadsschouwburg Antwerpen - ga naar https://www.teleticketservice.com/nl/about/contact

 • Welke solist komt optreden?

  De enige echte: Lisa Gerrard! Met een visie en vocale stijl die even uniek als nauwkeurig en alomvattend is, heeft Lisa Gerrard zich gevestigd als een van 's werelds meest geprezen filmcomponisten en vocalisten. Ze won een Golden Globe voor haar werk aan de score voor 'Gladiator' met Hans Zimmer. Wij kunnen niet wachten om Lisa Gerrard en haar ontroerende stem eindelijk live te mogen ervaren!

 • Welk koor zal er live te horen zijn?

  Het Nederlands Concertkoor Sinds de oprichting in 1987 werkte het koor onder meer samen met het Residentie Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, en het Koninklijk Concertgebouworkest.

 • Mag ik later naar binnen?

  Ja, een kwartier na aanvang. Daarna blijven de deuren gesloten.

 • Ik heb een andere vraag?

  Stuur een bericht naar info@cinemainconcert.com.