Over ons

Cinema in Concert organiseert muziek en concertervaringen in Europa. Met veel enthousiasme werken wij aan het creëren en organiseren van onvergetelijke ervaringen. Al elf jaar zijn we actief in de evenementen wereld. In 2019 ontstond Cinema in Concert en wilden wij onze liefde voor film en muziek delen met het grote publiek! Vanuit de elektronische festival wereld rolden wij de theaterwereld in. 

We organiseren filmconcerten waarbij films in zijn geheel worden getoond terwijl een symfonieorkest (en soms ook koor) de onvergetelijke muziek ten gehore brengt. Een fantastische belevenis die u meesleurt in een muzikale reis en wervelende cinema-ervaring.

Filmconcerten die wij hebben georganiseerd zijn o.a. Gladiator, Harry Potter, Love Actually en de Godfather. Daarnaast organiseren we ook eigen producties: zoals Efteling in Concert. Aan de hand van de iconische Efteling-muziek brengt deze magische show het verhaal van het park tot leven.

We organiseren evenementen in o.a. Het Concertgebouw Amsterdam, Rotterdam Ahoy, De Doelen Rotterdam en Stadsschouwburg Antwerpen.

nl_NLDutch